Total Fit

Een les op muziek met een uur aandacht voor het hele lichaam. In deze les is er alle aandacht voor de spiergroepen die elke vrouw belangrijk vindt: buik- been-,bil-, borst- en armspieren. Daarnaast mag een stukje coördinatie en uithoudingsvermogen natuurlijk ook niet ontbreken.

Deze les wordt 3 avonden in de maand gegeven, de laatste donderdagavond van de maand doen we een step-les. Deze les ziet er ongeveer net zo uit. Er worden alleen geen spierversterkende oefeningen voor de benen/billen gedaan, omdat deze ruimschoots de aandacht krijgen tijdens de 3 blokken steppen. De step-les is een les voor beginners, dus geen moeilijke passen.

Let op: goede conditie vereist, het is een pittige les!
Advies: voor de grondoefeningen is het verstandig om een matje of grote handdoek mee te nemen

  Wat doen we?

  De onderdelen worden verdeeld over een heel uur; we beginnen met een korte warming-up, waarna we verder gaan met de buikspieroefeningen en een spierversterkende oefening voor de been- of bilspieren. Daarna gaan we over tot de coördinatie en uithouding met 1 blok low-impact en 2 blokken high-impact. We sluiten de les af door nog een spierversterkende oefening te doen voor de armen- en/of schouderspieren en natuurlijk een cooling-down.

  Wanneer en waar kun je ons vinden?

  • Donderdag: 19.15 – 20.20 uur
  • Locatie: Sporthal Hasseler Es
  • Trainster: Margo (074-2776644)