Total Fit

Let op:

  • goede conditie vereist, het is een pittige les!
  • advies: voor de grondoefeningen is het verstandig om een matje of grote handdoek mee te nemen

Een les op muziek met een uur aandacht voor het hele lichaam. In deze les is er alle aandacht voor de spiergroepen die elke vrouw belangrijk vindt: buik- been-,bil-, borst- en armspieren. Daarnaast mag een stukje coördinatie en uithoudingsvermogen natuurlijk ook niet ontbreken.

De onderdelen worden verdeeld over een heel uur; we beginnen met een korte warming-up, waarna we verder gaan met de buikspieroefeningen en een spierversterkende oefening voor de been- of bilspieren. Daarna gaan we over tot de coördinatie en uithouding met 1 blok low-impact en 2 blokken high-impact. We sluiten de les af door nog een spierversterkende oefening te doen voor de armen- en/of schouderspieren en natuurlijk een cooling-down.  

Deze les wordt 3 avonden in de maand gegeven, de laatste donderdagavond van de maand doen we een step-les. Deze les ziet er ongeveer net zo uit. Er worden alleen geen spierversterkende oefeningen voor de benen/billen gedaan, omdat deze ruimschoots de aandacht krijgen tijdens de 3 blokken steppen. De step-les is een les voor beginners, dus geen moeilijke passen.

  • Donderdag: 19.15 – 20.15 uur
  • Trainster: Margo (074-2776644)
  • Locatie: Sporthal Hasseler Es