Nieuwe vloer in de sporthal

Het nieuwe sportjaar is voor ons vorige week donderdag 1 september van start gegaan.

De Sporthal Hasseleres is tijdens zomervakantie voorzien van een nieuwe lichtblauwe Pulastic sportvloer en belijnd volgens de huidige richtlijnen.

Om de sportvloer goed, veilig en schoon te houden voor sportgebruik gelden de volgende afspraken:

 1. Toegang/Entree tot de sporthal uitsluitend via de rechter schuifdeur. (vanaf buiten gezien).
  • Je komt dan de accommodatie binnen in de lange gang met aan de linkerzijde kleedruimtes voor dames/meisjes (2), heren/jongens (2) en scheidsrechters.
  • Via de kleedruimte, waar je de schone binnensportschoenen aan kunt doen, kun je dan naar de sportzaal komen.
 2. De linker schuifdeur (vanaf buiten gezien) is een nooduitgang. Alleen bij calamiteiten/nood mag deze worden gebruikt van binnenuit.
  • Het is niet toegestaan om vanaf de buitenzijde, zonder toestemming van de gemeente deze te openen.
 3. Op het gebruik van de sportaccommodaties zijn de gebruiksvoorwaarden en de huisregels van toepassing. Bij deze nogmaals op bijlage.
 4. Uiteraard mag de sportzaal alleen gebruikt worden om te sporten. Binnen de sportaccommodatie is het stallen van o.a. fietsen verboden.
  • Indien tijdens onze serviceronde fietsen e.d. binnen worden aangetroffen dienen deze direct te worden verwijderd. De toegang tot de wordt tevens ontzegd. Eventuele schoonmaakkosten worden doorberekent en de huur voor de accommodatie blijft verschuldigd.

Verder: Bij elke sportberging hangt een zuignap om de vloerdeksels uit de sportvloer te halen, om de benodigde palen er in te kunnen zetten. Graag de vloerdeksels weer netjes terugplaatsen en de zuignap terug te hangen voor de volgende gebruiker.

Wij hopen dat we met jullie hulp nog veel sportplezier kunnen beleven van de nieuwe sportvloer voor een lange periode. Bij voorbaat dank voor jullie begrip en medewerking.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.