Volleybal dames en heren wordt samengevoegd

Het aantal leden van zowel de Volleybal dames- en herengroep is afgelopen seizoen helaas enorm afgenomen. We hebben daarom afscheid moeten nemen van onze trainers René en Jeroen. René en Jeroen enorm bedankt voor jullie sportieve inzet en bijdrage! We zullen nog op gepaste wijze afscheid van jullie nemen.

Gelukkig hebben we een nieuwe trainster gevonden, ze heet Anne. Welkom Anne, fijn dat je ons komt versterken! Anne speelde al bij de damesgroep en is ook trainster bij een andere vereniging. Aangezien de dames- en herengroep te weinig leden hebben, hebben we besloten om nu een proef te draaien om beide groepen samen te voegen.

Met ingang van 1 september starten we dus met 1 Volleybalgroep voor dames en heren op de donderdag van 19.00 – 20.30 uur. Dit is het bestaande tijdstip waarop de dames tot nu toe speelden. De heren kunnen nu dus meedoen en zich 1 september melden bij Anne. Zo wordt de groep weer groter en kan er weer regelmatig gespeeld worden!

Mocht later blijken dat we toch weer voldoende leden (en trainer!) krijgen om de groep te splitsen dan zal de 2e groep verplaatst worden naar de woensdagavond. Het tijdstip waarop de heren tot nu gespeeld hebben (op de donderdag) wordt nu in gebruik genomen door de basketbal.

Veel plezier samen!

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.