Contributie

Het bestuur heeft besloten om, in verband met de langdurige lockdown,  over de maanden januari en februari geen contributie te innen. 

Er ontbreekt helaas de financiële ruimte om onze leden verder te compenseren voor de geïnde contributie in 2020.

Reden hiervoor is dat onze aanvraag bij de gemeente, voor compensatie van de gemaakte kosten in 2020, maar voor een klein deel is gehonoreerd. Daarnaast weten wij nog steeds niet of wij de zaalhuur moeten betalen over de maanden oktober t/m december. Onze 2 grootste kostenposten zijn de trainersvergoedingen en de zaalhuur.

Het blijft een lastige afweging: wel of geen contributie, maar we willen toch wel graag dat de trainers ons trouw blijven zodat wij ook na de lockdown weer volop kunnen gaan sporten. Daarom hebben wij er in 2020 voor gekozen om, op de maand juni na, toch de contributie te innen zodat wij de trainers wel dezelfde vergoeding konden geven als in andere jaren. Hopelijk kunnen we dit jaar zo snel mogelijk weer sporten en kunnen we Corona achter ons laten.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *