Nieuwe trainer conditietraining!

Onze trainer Peter moet i.v.m. gezondheidsredenen stoppen als trainer helaas. Dat vinden we erg jammer! Hij heeft de groep altijd met veel plezier en enthousiasme geleid. Enorm bedankt hiervoor Peter en we wensen je veel sterkte en beterschap toe!

We zijn uiteraard direct aan de slag gegaan met het zoeken van een vervanger. En gelukkig hebben we Jonathan gevonden! Hij zal de groep tot in ieder geval eind dit jaar trainen en zullen wij en Jonathan in deze periode bekijken hoe het bevalt.

Jonathan is een ervaren sporter en trainer. We hebben Jonathan al geïnformeerd wat de WRSH voor een sportvereniging is. Ook heeft Jonathan ook al afgestemd met Peter hoe de conditietraining verloopt. Jonathan zal in het begin ook met de leden bespreken wat wensen en mogelijkheden zijn.

Jonathan, welkom bij onze vereniging!

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *