Ook onze FIT+ begint weer!

Het buitensporten voor 18+ is ook weer toegestaan met diverse regels waar aan te houden. In samenwerking met sportvereniging H.G.V. is het nu ook mogelijk de 2 lessen van FIT+ weer op te starten. Vanaf maandag 18 mei kan er buiten gesport worden van 17:00-18:00 uur op het buitensportveld van het Montessoricollege aan het Tichelpad.

Meer informatie is te vinden op https://www.hgvhengelo.nl/

De reden dat het een andere dag is geworden, komt omdat alle lessen buiten moeten plaatsvinden, er plek op het buitenveld moet zijn en Marja dan ook een plekje vrij heeft in haar agenda. Het was wat puzzelen om het voor elkaar te krijgen, maar gelukkig zijn er een aantal leden die meedoen. Iedereen is welkom, ook als je nog geen lid bent, kom dan langs en doe mee!

Op het veld zijn matten en stoelen aanwezig. Zelf neem je een badhanddoek mee die je dan op de stoel/mat kan leggen.

Tot maandag!

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *