Ouder- en kindgym begint weer!

We zijn een samenwerking aangegaan met sportvereniging H.G.V. Zij hebben alle voorbereidingen getroffen en een veiligheidsplan (incl. huisregels voor de deelnemers) opgesteld om buiten te mogen sporten. Lees deze goed door. Ook heeft H.G.V. een buitenopstelling geplaatst bij het Tichelpad waar ook wij gebruik van mogen maken. Iedereen is welkom, ook als je nog geen lid bent, kom dan langs en doe mee!

We beginnen dinsdag 19 mei weer.

Locatie: een veld gelegen aan het Tichelpad, een fietspad dat de Deurningerstraat en de Dennenbosweg met elkaar verbind. Dit fietspad loopt langs Avila, het Montessori College Twente en het Bataafs Lyceum. Je moet aan het einde van het fietspad zijn.

Tijdstip is : van 9 – 9.45 uur.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *